Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Πάστα σοκολάτα-καραμέλα με 5 υλικά
mitsa
Υλικά
200 γρ Oreo
250+150 ml κρέμα γάλακτος
200 γρ σοκολάτα
1 καραμελωμένο ζαχαρούχο
50 ml γάλα
Οδηγίες
1
Χτυπάμε τα 250 ml, κρέμα γάλακτος, σε σαντιγί και με απαλές κινήσεις ενσωματώνουμε την χλιαρή λιωμένη σοκολάτα.
2
Στα θρυμματισμένα μπισκότα βάζουμε το γάλα και ανακατεύουμε.
3
Τα στρώνουμε σε φόρμα 30×11 cm με αντικολλητικό χαρτί.
4
Από πάνω απλώνουμε την μους σοκολάτας.
5
Τοποθετούμε ομοιόμορφα το καραμελωμένο ζαχαρούχο.
6
Χτυπάμε τα 150 ml κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και προαιρετικά την αρωματίζουμε με 1 βανίλια.
7
Με την βοήθεια από ένα κορνέ την βάζουμε σε ροζέτες.
8
Αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες πριν σερβίρουμε.