Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη στο χλιαρό νερό.
  2. Βάζουμε το λάδι και ανακατεύουμε.
  3. Προσθέτουμε περίπου το μισό αλεύρι, το αλάτι και δουλεύουμε.
  4. Ενσωματώνουμε λίγο λίγο το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι που να γίνει ζύμη.
  5. Λαδώνουμε την ζύμη και την αφήνουμε για 45 λεπτά να ξεκουραστεί.
  6. Όταν είναι έτοιμη την χωρίζουμε σε 2 μέρη, σε αλευρωμένη επιφάνεια και τα ανοίγουμε σε φύλλα.
  7. Απλώνουμε την φέτα που την περνάμε από τον χοντρό τρίφτη και τυλίγουμε σε ρολό.
  8. Κόβουμε σε φέτες με πάχος περίπου ένα δάχτυλο.
  9. Τις πατάμε ελαφρώς και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι σε μέτρια φωτιά.
  10. Όταν πάρουν χρώμα τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.