Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη στο χλιαρό γάλα.
  2. Προσθέτουμε τα αυγά, το λάδι, το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε.
  3. Βάζουμε περίπου το μισό αλεύρι, λίγο αλάτι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  4. Ενσωματώνουμε το υπόλοιπο αλεύρι να γίνει ζύμη.
  5. Την δουλεύουμε σε αλευρωμένη επιφάνεια μέχρι που να ξεκολλάει από τα χέρια.
  6. Την βάζουμε σε αλευρωμένο σκεύος και την αφήνουμε για 45 λεπτά να φουσκώσει.
  7. Όταν είναι έτοιμη η ζύμη την πλάθουμε ελαφρώς και την χωρίζουμε σε 12 μέρη.
  8. Τα κάνουμε μπαλάκια και τα ανοίγουμε σε φύλλα.
  9. Τα κάνουμε ρολά, κλείνουμε καλά και πατάμε ελαφρώς με τον πλάστη.
  10. Αφήνουμε ένα δάχτυλο κενό στην μέση και κόβουμε 3 λωρίδες από την μία πλευρά και 3 από την άλλη.
  11. Ενώνουμε τις άκρες όπως σας δείχνουμε στο βίντεο.
  12. Απλώνουμε φέτα στην μία πλευρά και τυλίγουμε.
  13. Τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
  14. Αλείφουμε με χτυπημένο αυγό και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν.