Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Σε περίπου 500 γρ αλεύρι βάζουμε την μαγιά που έχουμε διαλύσει μαζί με την ζάχαρη σε λίγο χλιαρό γάλα, το σπορέλαιο, το υπόλοιπο γάλα και ανακατεύουμε.
  2. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο λίγο αλεύρι, αλάτι και ανακατεύουμε να γίνει ζύμη.
  3. Λαδώνουμε ελαφρώς το σκεύος, βάζουμε την ζύμη, την λαδώνουμε, σκεπάζουμε με πετσέτα και αφήνουμε να φουσκώσει για τουλάχιστον 30 λεπτά.
  4. Στην θρυμματισμένη Φέτα προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε.
  5. Χωρίζουμε την ζύμη σε 2 μέρη και τα ανοίγουμε σε ορθογώνια φύλλα.
  6. Βάζουμε το ένα φύλλο σε αντικολλητικό χαρτί και το αλείφουμε με σπορέλαιο.
  7. Απλώνουμε την γέμιση και καλύπτουμε με το άλλο φύλλο.
  8. Την χωρίζουμε σε 3 λωρίδες και τις γυρίζουμε.
  9. Αλείφουμε με κρόκο αυγού, πασπαλίζουμε σουσάμι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι που να πάρει χρώμα.