Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Αναμειγνύουμε την μαγιά με την ζάχαρη και το χλιαρό γάλα.
  2. Προσθέτουμε σπορέλαιο και σιγά σιγά το αλεύρι μέχρι που να γίνει ζύμη.
  3. Όταν είναι έτοιμη την σκεπάζουμε και την αφήνουμε για 30 λεπτά να ξεκουραστεί.
  4. Την πλάθουμε ελαφρώς και την ανοίγουμε φύλλο σε αντικολλητικό χαρτί.
  5. Στην αρχή την ανοίγουμε με τα χέρια και έπειτα με τον πλάστη.
  6. Με την δοσολογία που σας δίνουμε μπορείτε να φτιάξετε 2-3 πίτσες.
  7. Περιμετρικά τοποθετούμε μπαστούνια από κίτρινο τυρί και τα σκεπάζουμε με την ζύμη.
  8. Κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια, τα γυρνάμε 90 μοίρες και σφραγίζουμε τις άκρες για να μην χυθεί το τυρί.
  9. Ετοιμάζουμε την γεύση που μας αρέσει, εμείς χρησιμοποιήσαμε σάλτσα ντομάτας, ρίγανη, καπνιστή γαλοπούλα, πολύχρωμες πιπεριές, φρέσκα μανιτάρια και τριμμένο κίτρινο τυρί.
  10. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.