Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Χτυπάμε τα αυγά με τη στέβια να αφρατέψουν.
  2. Προσθέτουμε το γάλα, το λάδι (εμείς βάλαμε αραβοσιτέλαιο), τον χυμό πορτοκαλιού και ανακατεύουμε.
  3. Ενσωματώνουμε το γιαούρτι.
  4. Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το μπέικιν και τις βανίλιες.
  5. Δουλεύουμε να γίνουν ζύμη.
  6. Όταν είναι έτοιμη τη χωρίζουμε σε δύο μέρη και το ένα το αρωματίζουμε με το ξύσμα πορτοκαλιού.
  7. Στο άλλο κοσκινίζουμε το κακάο και ανακατεύουμε.
  8. Σε φόρμα 39×12 εκατοστών που την έχουμε βουτυρώσει βάζουμε την λευκή ζύμη.
  9. Από πάνω απλώνουμε την σκούρα και αναμειγνύουμε.
  10. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.
  11. Ελέγχουμε αν έχει ψηθεί το εσωτερικό με μία οδοντογλυφίδα.
  12. Όταν κρυώσει ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε με πραλίνα φουντουκιού με στέβια που θα βρείτε στο foodaholics.shop.
  13. Προαιρετικά πασπαλίζουμε με σπασμένα φουντούκια.