Οδηγίες
0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν- Χτυπάμε τα αυγά με τη στέβια να αφρατέψουν.
- Προσθέτουμε το γάλα, το λάδι (εμείς βάλαμε αραβοσιτέλαιο), τον χυμό πορτοκαλιού και ανακατεύουμε.
- Ενσωματώνουμε το γιαούρτι.
- Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το μπέικιν και τις βανίλιες.
- Δουλεύουμε να γίνουν ζύμη.
- Όταν είναι έτοιμη τη χωρίζουμε σε δύο μέρη και το ένα το αρωματίζουμε με το ξύσμα πορτοκαλιού.
- Στο άλλο κοσκινίζουμε το κακάο και ανακατεύουμε.
- Σε φόρμα 39×12 εκατοστών που την έχουμε βουτυρώσει βάζουμε την λευκή ζύμη.
- Από πάνω απλώνουμε την σκούρα και αναμειγνύουμε.
- Ψήνουμε στους 170 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.
- Ελέγχουμε αν έχει ψηθεί το εσωτερικό με μία οδοντογλυφίδα.
- Όταν κρυώσει ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε με πραλίνα φουντουκιού με στέβια που θα βρείτε στο foodaholics.shop.
- Προαιρετικά πασπαλίζουμε με σπασμένα φουντούκια.
Πρόσφατα σχόλια