Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη στο χλιαρό γάλα.
  2. Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο, το αυγό και ανακατεύουμε.
  3. Βάζουμε περίπου το μισό αλεύρι, λίγο αλάτι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  4. Ενσωματώνουμε το υπόλοιπο αλεύρι να γίνει ζύμη.
  5. Την λαδώνουμε, την σκεπάζουμε και την αφήνουμε για 45 λεπτά να φουσκώσει.
  6. Δουλεύουμε την σπασμένη φέτα με τα ασπράδια αυγών.
  7. Όταν είναι έτοιμη η ζύμη την πλάθουμε ελαφρώς και την χωρίζουμε σε 9 μέρη.
  8. Τα κάνουμε μπαλάκια και τα ανοίγουμε σε φύλλα.
  9. Απλώνουμε φέτα στην μία πλευρά.
  10. Κόβουμε όπως σας δείχνουμε και τυλίγουμε σε ρολά.
  11. Τα τοποθετούμε σε ταψί 32 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
  12. Αναμειγνύουμε το γιαούρτι με τους κρόκους και αλείφουμε το τυρόψωμο.
  13. Προαιρετικά πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.