Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Αλμυρή τάρτα φόρμας
mitsa
Υλικά
320 γρ αλεύρι γ.ο.χ.
3 αυγά
100 ml γάλα
120 ml λάδι
10 γρ μπέικιν
30 γρ γραβιέρα
Λίγο αλάτι
Οδηγίες
1
Δουλεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν και λίγο αλάτι.
2
Ενσωματώνουμε τα αυγά, το λάδι και το γάλα.
3
Τέλος βάζουμε την τριμμένη γραβιέρα και απλώνουμε την ζύμη σε βουτυρωμένη φόρμα 26 εκατοστών (κατά προτίμηση χρησιμοποιούμε φόρμα σε βαθούλωμα περιμετρικά).
4
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
5
Όταν κρυώσει ξεφορμάρουμε και βάζουμε τα υλικά της επιλογής μας.
6
Εμείς χρησιμοποιήσαμε τυρί κρέμα, ρίγανη, ντοματίνια, γραβιέρα, πολύχρωμες πιπεριές και πάριζα.