Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Αλμυρή τάρτα φόρμας

mitsa

Υλικά

  • 320 γρ αλεύρι γ.ο.χ.

  • 3 αυγά

  • 100 ml γάλα

  • 120 ml λάδι

  • 10 γρ μπέικιν

  • 30 γρ γραβιέρα

  • Λίγο αλάτι

Οδηγίες

1
Δουλεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν και λίγο αλάτι.
2
Ενσωματώνουμε τα αυγά, το λάδι και το γάλα.
3
Τέλος βάζουμε την τριμμένη γραβιέρα και απλώνουμε την ζύμη σε βουτυρωμένη φόρμα 26 εκατοστών (κατά προτίμηση χρησιμοποιούμε φόρμα σε βαθούλωμα περιμετρικά).
4
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
5
Όταν κρυώσει ξεφορμάρουμε και βάζουμε τα υλικά της επιλογής μας.
6
Εμείς χρησιμοποιήσαμε τυρί κρέμα, ρίγανη, ντοματίνια, γραβιέρα, πολύχρωμες πιπεριές και πάριζα.