Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Αλμυρό γεμιστό κέικ
mitsa
Υλικά
3 αυγά
Αλάτι
375 ml γάλα
70 ml λάδι
600 γρ αλέυρι γ.ο.χ.
1 μπέικιν
Ρίγανη (foodaholics.shop)
Κέτσαπ Με Κρόκο Κοζάνης (foodaholics.shop)
Αλλαντικά
Κίτρινο τυρί
1 αυγό
Σουσάμι
Οδηγίες
1
Χτυπάμε τα αυγά με λίγο αλάτι.
2
Προσθέτουμε το γάλα, το λάδι και ανακατεύουμε.
3
Ρίχνουμε περίπου το μισό αλεύρι, το μπέικιν και δουλεύουμε.
4
Αρωματίζουμε με ρίγανη και ενσωματώνουμε το υπόλοιπο αλεύρι να γίνει χυλός.
5
Λαδώνουε ταψί 32 εκατοστών και βάζουμε τον μισό χυλό.
6
Με λαδωμένα χέρια τον ανοίγουμε και απλώνουμε κέτσαπ με κρόκο κοζάνης.
7
Βάζουμε αλλαντικά της επιλογής μας, κίτρινο τυρί σε φέτες, ένα αυγό χτυπιμένο και πασπαλίζουμε με τριμμένο κίτρινο τυρί.
8
Καλύπτουμε με τον υπόλοιπο χυλό και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
9
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.