Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Αλμυρό γεμιστό κέικ

mitsa

Υλικά

  • 3 αυγά

  • Αλάτι

  • 375 ml γάλα

  • 70 ml λάδι

  • 600 γρ αλέυρι γ.ο.χ.

  • 1 μπέικιν

  • Ρίγανη (foodaholics.shop)

  • Κέτσαπ Με Κρόκο Κοζάνης (foodaholics.shop)

  • Αλλαντικά

  • Κίτρινο τυρί

  • 1 αυγό

  • Σουσάμι

Οδηγίες

1
Χτυπάμε τα αυγά με λίγο αλάτι.
2
Προσθέτουμε το γάλα, το λάδι και ανακατεύουμε.
3
Ρίχνουμε περίπου το μισό αλεύρι, το μπέικιν και δουλεύουμε.
4
Αρωματίζουμε με ρίγανη και ενσωματώνουμε το υπόλοιπο αλεύρι να γίνει χυλός.
5
Λαδώνουε ταψί 32 εκατοστών και βάζουμε τον μισό χυλό.
6
Με λαδωμένα χέρια τον ανοίγουμε και απλώνουμε κέτσαπ με κρόκο κοζάνης.
7
Βάζουμε αλλαντικά της επιλογής μας, κίτρινο τυρί σε φέτες, ένα αυγό χτυπιμένο και πασπαλίζουμε με τριμμένο κίτρινο τυρί.
8
Καλύπτουμε με τον υπόλοιπο χυλό και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
9
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.