Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Αλμυρό σαραγλί τυρόπιτα, εύκολα με λίγα υλικά
mitsa
Υλικά
1 κιλό φύλλα κρούστας
Φέτα
2 αυγά
Αλάτι
100 γρ στραγγιστό γιαούρτι
Οδηγίες
1
Παίρνουμε δυο φύλλα μαζί και τα λαδώνουμε καλά.
2
Απλώνουμε σπασμένη φέτα και τα τυλίγουμε με μία βοήθεια από μία ράβδο όπως σας δείχνουμε στο βίντεο.
3
Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία μέχρι που να τελειώσυον τα φύλλα.
4
Τα τοποθετούμε κυκλικά σε λαδωμένο ταψί 36 εκατοστών.
5
Τα λαδώνουμε και ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς.
6
Αναμειγνύουμε τα αυγά με λίγο αλάτι και το γιαούρτι.
7
Αλείφουμε την πίτα με το μείγμα και συνεχίζουμε το ψήσημο, στους 200 βαθμούς, μέχρι που να ροδίσει.