Οδηγίες
0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν- Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μούλτι.
- Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και δουλεύουμε.
- Τα στρώνουμε σε ταψί ή φόρμα 35 x 23 εκατοστών.
- Στο κρύο γάλα διαλύουμε την ζάχαρη, το νισεστέ και το κακαό.
Τα ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά να γίνουν κρέμα. - Όταν είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από την φωτιά και ενσωματώνουμε την σοκολάτα.
- Απλώνουμε την κρέμα πάνω από τα μπισκότα, σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει.
- Στο κρύο γάλα διαλύουμε το νισεστέ, την ζάχαρη και τα βράζουμε σε μέτρια φωτιά να γίνουν κρέμα.
- Όταν είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από την φωτιά και ενσωματώνουμε την λευκή σοκολάτα.
- Απλώνουμε την χλιαρή κρέμα πάνω από την κρύα σκούρα κρέμα, σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες.
- Πριν σερβίρουμε διακοσμούμε με την πραλίνα φουντουκιού.
Πρόσφατα σχόλια