Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μούλτι.
  2. Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και δουλεύουμε.
  3. Τα στρώνουμε σε ταψί ή φόρμα 35 x 23 εκατοστών.
  4. Στο κρύο γάλα διαλύουμε την ζάχαρη, το νισεστέ και το κακαό.
    Τα ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά να γίνουν κρέμα.
  5. Όταν είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από την φωτιά και ενσωματώνουμε την σοκολάτα.
  6. Απλώνουμε την κρέμα πάνω από τα μπισκότα, σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει.
  7. Στο κρύο γάλα διαλύουμε το νισεστέ, την ζάχαρη και τα βράζουμε σε μέτρια φωτιά να γίνουν κρέμα.
  8. Όταν είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από την φωτιά και ενσωματώνουμε την λευκή σοκολάτα.
  9. Απλώνουμε την χλιαρή κρέμα πάνω από την κρύα σκούρα κρέμα, σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες.
  10. Πριν σερβίρουμε διακοσμούμε με την πραλίνα φουντουκιού.