Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Βάζουμε το γάλα να βράσει μαζί με την ζάχαρη.
  2. Όταν πάρει θερμοκρασία προσθέτουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε να γίνουν κρέμα.
  3. Κατεβάζουμε από την φωτιά, αρωματίζουμε με τις βανίλιες και ενσωματώνουμε την τριμμένη καρύδα.
  4. Αλέθουμε τα πτι μπερ.
  5. Βάζουμε το λιωμένο βούτυρο, το γάλα και ανακατεύουμε καλά.
  6. Τα απλώνουμε σε φόρμα 28×18 εκατοστά και από πάνω βάζουμε την χλιαρή κρέμα.
  7. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
  8. Στην καυτή κρέμα γάλακτος ενσωματώνουμε την κουβερτούρα.
  9. Απλώνουμε την γκανάζ στο γλυκό και βάζουμε για ακόμα 2 ώρες στο ψυγείο.
  10. Κόβουμε σε πάστες και σερβίρουμε.