Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη σε λίγο χλιαρό γάλα.
  2. Προσθέτουμε δύο κουταλιές αλεύρι, ανακατεύουμε και αφήνουμε για 10 λεπτά.
  3. Σε ένα σκεύος βάζουμε το μισό αλεύρι, το μείγμα με την μαγιά, το υπόλοιπο γάλα, ανακατεύουμε και ενσωματώνουμε λίγο λίγο το αλεύρι μέχρι που να γίνει ζύμη.
  4. Όταν είναι έτοιμη την σκεπάζουμε με πετσέτα και την αφήνουμε να φουσκώσει για 45 λεπτά.
  5. Την πλάθουμε ελαφρώς και την ανοίγουμε φύλλο.
  6. Κόβουμε στο κέντρο 8 ακτίνες περίπου 10-15 εκατοστών.
  7. Περιμετρικά βάζουμε την σάλτσα ντομάτας, ρίγανη, ψιλοκομμένα αλλαντικά, τριμμένο κεφαλοτύρι, κίτρινο τυρί και διπλώνουμε.
  8. Στις κοιλότητες τοποθετούμε φέτα και προαιρετικά σαλάμι αέρος.
  9. Αλείφουμε την ζύμη με κρόκο αυγού και πασπαλίζουμε με κολοκυθόσπορο ή σουσάμι.
  10. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.