Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Πλένουμε τις μελιτζάνες και τις κόβουμε σε φέτες.
  2. Τις βάζουμε σε αλατόνερο για 30 λεπτά με 1 ώρα.
  3. Τις στραγγίζουμε καλά και τις τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο ή τις βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί, πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να μαλακώσουν.
  4. Σε ταψί η πυρίμαχο σκεύος (40×27 εκατοστά) απλώνουμε την μισή σάλτσα.
  5. Χρησιμοποιούμε μία φέτα από μελιτζάνα ως βάση και από πάνω βάζουμε αλλαντικά της επιλογής μας και Φέτα.
  6. Διπλώνουμε στην μέση και ασφαλίζουμε με οδοντογλυφίδα.
  7. Τις τοποθετούμε στο ταψί και από πάνω απλώνουμε την υπόλοιπη σάλτσα.
  8. Βάζουμε ρίγανη, τριμμένο κεφαλοτύρι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να λιώσει το τυρί.
  9. Πριν σερβίρουμε βγάζουμε με προσοχή όλες τις οδοντογλυφίδες.