Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τις πλυμένες φράουλες μαζί με την ζάχαρη και το νερό.
  2. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά και όταν δημιουργηθούν αφροί τους αφαιρούμε.
  3. Όταν το σιρόπι δέσει (βάζουμε μία σταγόνα στο νύχι από τον αντίχειρά μας και όταν τον γυρίζουμε ανάποδα η σταγόνα πρέπει να στέκεται) κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού.
  4. Σουρώνουμε 2 φορές και στην δεύτερη χρησιμοποιούμε τούλι.
  5. Ρίχνουμε το σιρόπι σε καθαρό βάζο, προσθέτουμε το αλκοολούχο ποτό, τα ξυλάκια κανέλας και να ανακατεύουμε.
  6. Αποθηκεύουμε σε δροσερό και σκιερό μέρος.
  7. Στις φράουλες που έχουν περισσέψει βάζουμε τις βανίλιες και πολτοποιούμε.
  8. Αποθηκεύουμε σε αποστειρωμένο βάζο και διατηρούμε στο ψυγείο.