Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Αναμειγνύουμε το σπορέλαιο με την ζάχαρη.
  2. Προσθέτουμε το φυτικό γάλα και ανακατεύουμε.
  3. Στον σουρωμένο χυμό πορτοκαλιού βάζουμε την σόδα και ανακατεύουμε να αφρίσει.
  4. Ρίχνουμε τον χυμό στο μείγμα και ανακατεύουμε.
  5. Βάζουμε περίπου το μισό αλεύρι, το μπέικιν, τις βανίλιες, λίγο αλάτι και δουλεύουμε.
  6. Ενσωματώνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι να γίνουν ζύμη.
  7. Προσθέτουμε τις σταφίδες και πλάθουμε.
  8. Χωρίζουμε την ζύμη σε κομμάτια και κάνουμε κορδόνια.
  9. Δίνουμε σχήμα σαλιγγαριού και τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
  10. Τα ραντίζουμε ελαφρώς με νερό και πασπαλίζουμε λευκή ή καστανή ζάχαρη.
  11. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς.