Οδηγίες
0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν- Αναμειγνύουμε το σπορέλαιο με την ζάχαρη.
- Προσθέτουμε το φυτικό γάλα και ανακατεύουμε.
- Στον σουρωμένο χυμό πορτοκαλιού βάζουμε την σόδα και ανακατεύουμε να αφρίσει.
- Ρίχνουμε τον χυμό στο μείγμα και ανακατεύουμε.
- Βάζουμε περίπου το μισό αλεύρι, το μπέικιν, τις βανίλιες, λίγο αλάτι και δουλεύουμε.
- Ενσωματώνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι να γίνουν ζύμη.
- Προσθέτουμε τις σταφίδες και πλάθουμε.
- Χωρίζουμε την ζύμη σε κομμάτια και κάνουμε κορδόνια.
- Δίνουμε σχήμα σαλιγγαριού και τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
- Τα ραντίζουμε ελαφρώς με νερό και πασπαλίζουμε λευκή ή καστανή ζάχαρη.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς.
Πρόσφατα σχόλια