Οδηγίες
0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν- Στον κιμά βάζουμε την ψιλοκομμένη ντομάτα, το μαϊντανό, το δυόσμο, το ρύζι, αρκετό ελαιόλαδο, αλάτι και ανακατεύουμε καλά.
- Ζητάμε από τον κρεοπώλη μας να μας δώσει τις κοιλιές καθαρισμένες και τις γεμίζουμε με το μείγμα. Τις κλείνουμε καλά με ένα ξυλάκι από σουβλάκι και τις βάζουμε στην κατσαρόλα.
- Βάζουμε νερό μέχρι λίγο πριν τα καλύψει και ελαιόλαδο. Βράζουμε για 30 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Όταν είναι έτοιμα με προσοχή τα μεταφέρουμε σε μία γάστρα.
- Στραγγίζουμε το ζουμί τους στην γάστρα, αν θέλουμε βάζουμε σκόνη λαχανικών.
- Τα πασπαλίζουμε με την σάλτσα ντομάτας και μερικά κομμάτια από φρέσκο βούτυρο.
- Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
Πρόσφατα σχόλια