Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Στον κιμά βάζουμε την ψιλοκομμένη ντομάτα, το μαϊντανό, το δυόσμο, το ρύζι, αρκετό ελαιόλαδο, αλάτι και ανακατεύουμε καλά.
  2. Ζητάμε από τον κρεοπώλη μας να μας δώσει τις κοιλιές καθαρισμένες και τις γεμίζουμε με το μείγμα. Τις κλείνουμε καλά με ένα ξυλάκι από σουβλάκι και τις βάζουμε στην κατσαρόλα.
  3. Βάζουμε νερό μέχρι λίγο πριν τα καλύψει και ελαιόλαδο. Βράζουμε για 30 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Όταν είναι έτοιμα με προσοχή τα μεταφέρουμε σε μία γάστρα.
  4. Στραγγίζουμε το ζουμί τους στην γάστρα, αν θέλουμε βάζουμε σκόνη λαχανικών.
  5. Τα πασπαλίζουμε με την σάλτσα ντομάτας και μερικά κομμάτια από φρέσκο βούτυρο.
  6. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.