Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Βάζουμε περίπου το μισό αλεύρι σε ένα μπολ και κάνουμε μία γούβα.
  2. Προσθέτουμε αλάτι, ξίδι, ελαιόλαδο, το νερό και ανακατεύουμε.
  3. Ενσωματώνουμε το υπόλοιπο αλεύρι να γίνει ζύμη.
  4. Την δουλεύουμε σε αλευρωμένη επιφάνεια μέχρι που να ξεκολλάει από τα χέρια.
  5. Την ανοίγουμε σε φύλλο και τοποθετούμε ένα μπολάκι στην μέση.
  6. Κόβουμε οκτώ ακτίνες, αφαιρούμε το μπολάκι και απλώνουμε το βούτυρο που είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
  7. Διπλώνουμε μία ακτίνα προς το κέντρο και μετά την απέναντι ακτίνα.
  8. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία, τοποθετούμε την ζύμη σε αλευρωμένο σκεύος, την σκεπάζουμε και την βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
  9. Σε αλευρωμένη επιφάνεια την ανοίγουμε σε φύλλο λίγο μεγαλύτερο από το ταψί.
  10. Το μεταφέρουμε σε λαδωμένο ταψί 34 εκατοστών και το λαδώνουμε.
  11. Στην σπασμένη φέτα βάζουμε το γιαούρτι, τα αυγά, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
  12. Απλώνουμε την γέμιση και γυρίζουμε το φύλλο όπως σας δείχνουμε.
  13. Λαδώνουμε το φύλλο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.