Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Χτυπάμε τα ασπράδια με λίγο αλάτι να γίνουν μαρέγκα.
  2. Χτυπάμε τους κρόκους με την ζάχαρη να ασπρίσουν.
  3. Προσθέτουμε το γάλα, το λάδι και ανακατεύουμε.
  4. Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το μπέικιν και τις βανίλιες.
  5. Δουλεύουμε να γίνουν χυλός και ενσωματώνουμε με απαλές κινήσεις την μαρέγκα.
  6. Ρίχνουμε την τρούφα σοκολάτας και ανακατεύουμε.
  7. Απλώνουμε το μείγμα σε ταψί 40×28 εκατοστά με αντικολλητικό χαρτί.
  8. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
  9. Βάζουμε το γάλα να ζεσταθεί καλά και ενσωματώνουμε την κουβερτούρα.
  10. Κόβουμε το κρύο κέικ σε ορθογώνια κομμάτια και τα βουτάμε στο κρύο σιρόπι σοκολάτας.
  11. Τα καλύπτουμε με τριμμένη καρύδα και συντηρούμε στο ψυγείο.