Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Αναμειγνύουμε τον χυμό πορτοκαλιού με τον χυμό λεμονιού, την μουστάρδα, το μέλι και το ελαιόλαδο.
  2. Βάζουμε τα κότσια σε γάστρα με αντικολλητικό χαρτί και περιχύνουμε την μαρινάδα.
  3. Σκεπάζουμε καλά και αφήνουμε για 24 ώρες στο ψυγείο.
  4. Όταν είναι έτοιμα προσθέτουμε τα χοντροκομμένα καρότα, τις πατάτες baby, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, θυμάρι, δενδρολίβανο και σκεπάζουμε καλά.
  5. Προσθέτουμε αρκετό νερό ανάμεσα στα αντικολλητικά χαρτιά και την γάστρα (όχι πάνω στα κότσια).
  6. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 2½ με 3 ώρες.
  7. Όταν το κρέας μαλακώσει αφαιρούμε το καπάκι και συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να πάρει χρώμα.
  8. Σερβίρουμε τα κότσια μας με την σάλτσα τους που έχουμε δέσει.