Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Διαλύουμε την μαγιά στο χλιαρό νερό.
  2. Προσθέτουμε το μισό αλεύρι, το ελαιόλαδο, το αλάτι ανακατεύουμε.
  3. Ενσωματώνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι να γίνει ζύμη.
  4. Την βάζουμε σε αλευρωμένο σκεύος, την σκεπάζουμε και αφήνουμε για 1 ώρα να ξεκουραστεί.
  5. Λαδώνουμε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και τοποθετούμε την ζύμη.
  6. Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και ανοίγουμε με τα χέρια.
  7. Την αφήνουμε ολόκληρη ή την χωρίζουμε σε 2-4 μέρα και τα πατάμε με τα δάχτυλα.
  8. Βάζουμε την γεύση της επιλογής μας (καβουρδισμένο σουσάμι ή ελαφρώς καραμελωμένα κρεμμύδια ή ελιές με λίγο ελαιόλαδο και ρίγανη ή ντοματίνια με λίγο ελαιόλαδο θυμάρι και δεντρολίβανο).
  9. Ψήνουμε στους 230 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.