Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Δίχρωμα μπισκότα χωρίς μίξερ

mitsa

Υλικά

  • 200 γρ μαργαρίνη

  • 700+20 γρ αλεύρι

  • 125 ml σπορέλαιο

  • 200 γρ άχνη

  • 1 αυγό

  • 2 κουταλιές νισεστέ

  • 3 κουταλιές κακάο

  • 2 βανίλιες

Οδηγίες

1
Δουλεύουμε την μαργαρίνη, που είναι σε θερμοκρασία δωματίου, μαζί με την άχνη.
2
Προσθέτουμε το αυγό, το νισεστέ και ανακατεύουμε.
3
Βάζουμε τις βανίλιες, το σπορέλαιο και σιγά σιγά το αλεύρι να γίνει ζύμη.
4
Όταν είναι έτοιμη, την χωρίζουμε σε δύο μέρη, στο ένα ενσωματώνουμε το κακάο και στο άλλο τα 20 γρ αλεύρι.
5
Σε αλευρωμένη επιφάνεια τα ανοίγουμε σε φύλλα και με την βοήθεια από ένα καπάκι κόβουμε κυκλάκια.
6
Σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί βάζουμε εναλλάξ 4 λευκά και 4 σκούρα κυκλάκια.
7
Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 10-12 λεπτά.