Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Δουλεύουμε την μαργαρίνη, που είναι σε θερμοκρασία δωματίου, μαζί με την άχνη.
  2. Προσθέτουμε το αυγό, το νισεστέ και ανακατεύουμε.
  3. Βάζουμε τις βανίλιες, το σπορέλαιο και σιγά σιγά το αλεύρι να γίνει ζύμη.
  4. Όταν είναι έτοιμη, την χωρίζουμε σε δύο μέρη, στο ένα ενσωματώνουμε το κακάο και στο άλλο τα 20 γρ αλεύρι.
  5. Σε αλευρωμένη επιφάνεια τα ανοίγουμε σε φύλλα και με την βοήθεια από ένα καπάκι κόβουμε κυκλάκια.
  6. Σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί βάζουμε εναλλάξ 4 λευκά και 4 σκούρα κυκλάκια.
  7. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 10-12 λεπτά.