Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Αναμειγνύουμε τα αυγά και προσθέτουμε την ζάχαρη.
  2. Βάζουμε το ούζο, τον χυμό λεμονιού, λίγο αλάτι, το μπέικιν και ενσωματώνουμε σιγά σιγά το αλεύρι μέχρι που να γίνουν ζύμη.
  3. Αλευρώνουμε μεμβράνη και την τυλίγουμε ελαφρώς.
  4. Την αφήνουμε να ξεκουραστεί για τουλάχιστον 1 ώρα εκτός ψυγείου.
  5. Βάζουμε την ζάχαρη και το νερό να βράσουν για 5 λεπτά από την στιγμή που θα αρχίσουν να κοχλάζουν.
  6. Κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με το μέλι.
  7. Σε αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγουμε την ζύμη σε λεπτό ορθογώνιο φύλλο.
  8. Κόβουμε μεγάλα ορθογώνια κομμάτια.
  9. Παίρνουμε ένα κομμάτι και το βάζουμε σε καυτό λάδι.
  10. Σχεδόν αμέσως γυρίζουμε πλευρά και τυλίγουμε σε ρολό.
  11. Όταν ροδίσει ομοιόμορφα το βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
  12. Βουτάμε τις κρύες δίπλες σε κρύο σιρόπι.
  13. Σερβίρουμε με σιρόπι και καρύδια.