Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Δουλεύουμε το βούτυρο που είναι σε θερμοκρασία δωματίου με το λάδι.
  2. Βάζουμε την ζάχαρη, το αλάτι και ανακατεύουμε.
  3. Προσθέτουμε τα ασπράδια, το ξίδι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  4. Ενσωματώνουμε σιγά σιγά το αλεύρι για να γίνει ζύμη.
  5. Την χωρίζουμε σε 20 μπαλάκια.
  6. Τα πλάθουμε και τα πατάμε.
  7. Τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και αλείφουμε με κρόκο αυγού.
  8. Δίνουμε σχήμα με ένα πιρούνι και πασπαλίζουμε σουσάμι.
  9. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις για περίπου 35 λεπτά.