Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Δουλεύουμε το ανάλατο βούτυρο που είναι σε θερμοκρασία δωματίου με την άχνη να γίνουν κρέμα.
  2. Ενσωματώνουμε τους κρόκους, το γάλα και τις βανίλιες.
  3. Βάζουμε το νισεστέ και ανακατεύουμε.
  4. Κοσκινίζουμε το μισό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του μαζί με λίγο αλάτι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  5. Κοσκινίζουμε το υπόλοιπο αλεύρι και δουλεύουμε να γίνει ζύμη.
  6. Την ανοίγουμε σε φύλλο ανάμεσα σε 2 αντικολλητικά χαρτιά.
  7. Το βάζουμε σε ταψί και με την βοήθεια ενός κουπ πατ δίνουμε σχήματα.
  8. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 10-15 λεπτά.
  9. Προαιρετικά σερβίρουμε με άχνη ζάχαρη.