Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Εύκολα πιτσάκια χωρίς μαγιά

mitsa

Υλικά

  • 2 αυγά

  • 50 ml λάδι

  • 200 γρ στραγγιστό γιαούρτι

  • 400 γρ αλεύρι γ.ο.χ.

  • 10 γρ μπέικιν

  • Αλάτι

  • Σάλτσα ντομάτας

  • πιπεριάς & βασιλικού (foodaholics.shop)

  • Βασιλομανίταρο (foodaholics.shop)

  • Αλλαντικά

  • Κίτρινο τυρί

Οδηγίες

1
Δουλεύουμε τα αυγά μαζί με το λάδι και το γιαούρτι.
2
Βάζουμε περίπου το μισόμ αλεύρι, το μπέικιν, το αλάτι και ανακατεύουμε.
3
Ενσωματώνουμε το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι που να γίνει ζύμη.
4
Την χωρίζουμε σε 12 μέρη και σε αλευρωμένη επιφάνεια τα ανοίγουμε σε φύλλα.
5
Απλώνουμε σάλτσα ντομάτας, πιπεριάς & βασιλικού, βασιλομανίταρο, αλλαντικά, κίτρινο τυρί.
6
Τυλίγουμε σε ρολό, δίνουμε σχήμα και τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
7
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν.