Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Δουλεύουμε τα αυγά με πιπέρι, αλάτι, το λάδι, το νερό και το στραγγιστό γιαούρτι.
  2. Λαδώνουμε ταψί 40×27 εκατοστά.
  3. Χωρίζουμε τα φύλλα κρούστας σε 4 ίσα μέρη.
  4. Αν περισσέψουν φύλλα τα κόβουμε και τα μοιράζουμε.
  5. Τοποθετούμε το ένα φύλλο επάνω στο άλλο και ενδιάμεσα απλώνουμε από το μείγμα με το αυγό.
  6. Προαιρετικά στην μία άκρη βάζουμε γαλοπούλα και σπασμένη φέτα.
  7. Τυλίγουμε σε ρολά και τα τοποθετούμε στο ταψί.
  8. Τα κόβουμε σε τυροπιτάκια, αλείφουμε με το μείγμα και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
  9. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.