Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη σε λίγο χλιαρό γάλα.
  2. Προσθέτουμε δύο κουταλιές αλεύρι, ανακατεύουμε και αφήνουμε για 5 λεπτά.
  3. Βάζουμε το γιαούρτι, το σπορέλαιο, το υπόλοιπο γάλα και ανακατεύουμε.
  4. Ρίχνουμε το σιμιγδάλι και ενσωματώνουμε λίγο λίγο το αλεύρι μέχρι που να γίνει ζύμη.
  5. Όταν είναι έτοιμη την σκεπάζουμε με πετσέτα και την αφήνουμε να φουσκώσει για 30 λεπτά.
  6. Κόβουμε σε μικρά κομμάτια τις πατάτες, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και κόβουμε σε κυβάκια το κεφαλοτύρι.
  7. Αναμειγνύουμε πολλή καλά όλα τα υλικά της γέμισης.
  8. Πλάθουμε ελαφρώς την ζύμη, την χωρίζουμε σε δύο μέρη και τα ανοίγουμε σε φύλλα.
  9. Στρώνουμε το ένα φύλλο σε φόρμα 26 cm με αντικολλητικό χαρτί.
  10. Απλώνουμε την γέμιση.
  11. Το δεύτερο φύλλο το ανοίγουμε σε αντικολλητικό χαρτί, το κόβουμε στο μέγεθος της φόρμας και προαιρετικά κάνουμε τρύπες με ένα καπάκι.
  12. Το τοποθετούμε στην πίτα και αλείφουμε με κρόκο αυγού.
  13. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.