Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Δουλεύουμε τα αυγά μαζί με λίγο αλάτι.
  2. Προσθέτουμε το στραγγιστό γιαούρτι, το γάλα, το λάδι και ανακατεύουμε.
  3. Στην σπασμένη φέτα (βάζουμε όσο μας αρέσει) ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες πολύχρωμες πιπεριές και ανακατεύουμε.
  4. Λαδώνουμε ταψί 36 εκατοστών και απλώνουμε τσαλακωτά τα μισά φύλλα (500 γρ).
  5. Στο μείγμα με τα αυγά βάζουμε το ανθρακούχο νερό και περιχύνουμε το μισό μείγμα πάνω από τα φύλλα.
  6. Απλώνουμε την σπασμένη φέτα.
  7. Κόβουμε στην μέση κατά μήκος τα υπόλοιπα φύλλα και τα τοποθετούμε όπως σας δείχνουμε.
  8. Προαιρετικά κρατάμε ένα φύλλο και το κόβουμε στην μέση.
  9. Του δίνουμε σχήμα από λουλούδι στο κέντρο της πίτας.
  10. Περιχύνουμε το υπόλοιπο μείγμα με τα αυγά και ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι που να ροδίσει.