Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Στο μισό αλεύρι βάζουμε την μαγιά, το χλιαρό νερό και ανακατεύουμε.
  2. Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  3. Ρίχνουμε το αυγό και δουλεύουμε.
  4. Βάζουμε λίγο αλεύρι, λίγο αλάτι και ενσωματώνουμε το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι που να γίνει ζύμη.
  5. Την τοποθετούμε σε λαδωμένο σκεύος, την σκεπάζουμε με μία πετσέτα και αφήνουμε για 45 λεπτά να φουσκώσει.
  6. Όταν είναι έτοιμη την πλάθουμε ελαφρώς και σε λαδωμένη επιφάνεια την χωρίζουμε σε 2 μέρη.
  7. Τα ανοίγουμε σε φύλλα και βάζουμε το ένα φύλλο σε ταψί 32 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
  8. Αναμειγνύουμε 4 είδη τυριών της επιλογής μας (εμείς βάλαμε 100 γρ φέτα, 100 γρ κασέρι, 100 γρ γραβιέρα και 100 γρ γλυκιά μυζήθρα).
  9. Τα απλώνουμε και σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο.
  10. Γυρίζουμε τις άκρες και προαιρετικά στολίζουμε όπως σας δείχνουμε.
  11. Αλείφουμε με κρόκο αυγού και τρυπάμε με ένα πιρούνι για να μην φουσκώσει.
  12. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.