Οδηγίες
0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν- Στο μισό αλεύρι βάζουμε την μαγιά, το χλιαρό νερό και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
- Ρίχνουμε το αυγό και δουλεύουμε.
- Βάζουμε λίγο αλεύρι, λίγο αλάτι και ενσωματώνουμε το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι που να γίνει ζύμη.
- Την τοποθετούμε σε λαδωμένο σκεύος, την σκεπάζουμε με μία πετσέτα και αφήνουμε για 45 λεπτά να φουσκώσει.
- Όταν είναι έτοιμη την πλάθουμε ελαφρώς και σε λαδωμένη επιφάνεια την χωρίζουμε σε 2 μέρη.
- Τα ανοίγουμε σε φύλλα και βάζουμε το ένα φύλλο σε ταψί 32 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
- Αναμειγνύουμε 4 είδη τυριών της επιλογής μας (εμείς βάλαμε 100 γρ φέτα, 100 γρ κασέρι, 100 γρ γραβιέρα και 100 γρ γλυκιά μυζήθρα).
- Τα απλώνουμε και σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο.
- Γυρίζουμε τις άκρες και προαιρετικά στολίζουμε όπως σας δείχνουμε.
- Αλείφουμε με κρόκο αυγού και τρυπάμε με ένα πιρούνι για να μην φουσκώσει.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
Πρόσφατα σχόλια