Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Χτυπάμε τα αυγά να αφρατέψουν.
  2. Ενσωματώνουμε σιγά σιγά την ζάχαρη.
  3. Βάζουμε τον χυμό πορτοκαλιού, το λάδι και ανακατεύουμε.
  4. Προσθέτουμε το μπέικιν, τις βανίλιες και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  5. Ρίχνουμε το αλεύρι και δουλεύουμε.
  6. Απλώνουμε τον χυλό σε ταψί 39×25 εκατοστά με αντικολλητικό χαρτί.
  7. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς, σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις.
  8. Όσο το παντεσπάνι είναι ζεστό το τυλίγουμε μαζί με το αντικολλητικό χαρτί σε ρολό.
  9. Το βάζουμε για 2-3 ώρες στο ψυγείο να κρυώσει.
  10. Το ανοίγουμε με προσοχή (αν σπάζει δεν πειράζει γιατί θα το καλύψουμε).
  11. Απλώνουμε την μαρμελάδα και τυλίγουμε σε ρολό.
  12. Το καλύπτουμε με άχνη ζάχαρη ή σοκολάτα.