Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Αναμειγνύουμε την σπασμένη φέτα με το γάλα, το λάδι, το μπέικιν, τα αυγά, αλάτι, πιπέρι, μπούκοβο και ρίγανη.
  2. Παίρνουμε ένα φύλλο και το λαδώνουμε.
  3. Σκεπάζουμε με ακόμα ένα φύλλο και λαδώνουμε.
  4. Απλώνουμε από το μείγμα με την φέτα, ελιές, διπλώνουμε τις άκρες και τυλίγουμε σε ρολό.
  5. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία με το φύλλα και το μείγμα με την φέτα.
  6. Απλώνουμε σάλτσα πιπεριάς, αλλαντικά της επιλογής μας, τοποθετούμε στην μία άκρη το ρολό με την ελιά και τυλίγουμε σε ρολό.
  7. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία με το φύλλα και το μείγμα με την φέτα.
  8. Πασπαλίζουμε τριμμένο κεφαλοτύρι και σουσάμι.
  9. Τοποθετούμε στην μία άκρη το ρολό με την ελιά, την σάλτσα, τα αλλαντικά και τυλίγουμε σε ρολό.
  10. Μπορούμε να το ψήσουμε ολόκληρο ή να το κόψουμε σε φέτες με πάχος 2 δάχτυλα.
  11. Τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί, λαδώνουμε ελαφρώς και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.