Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Βάζουμε την κρέμα γάλακτος να βράσει.
  2. Κόβουμε την σοκολάτα σε μικρά κομμάτια και όταν η κρέμα πάρει θερμοκρασία τα ενώνουμε.
  3. Αφήνουμε για 2-3 λεπτά και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν.
  4. Προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε.
  5. Σε αποσπώμενη φόρμα, 30×18, με αντικολλητικό χαρτί κάνουμε μία στρώση από σαβαγιάρ.
  6. Προαιρετικά απλώνουμε φρούτα της επιλογής μας και βάζουμε λίγο λιγότερη από την μισή κρέμα.
  7. Καλύπτουμε με σαβαγιάρ και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία, αλλά προσέχουμε να κρατήσουμε λίγη από την κρέμα.
  8. Κόβουμε σαβαριάρ με πάχος περίπου 2 εκατοστά και τα τοποθετούμε όρθια.
  9. Ενδιάμεσα βάζουμε την κρέμα που έχουμε κρατήσει.
  10. Διατηρούμε στο ψυγείο και σερβίρουμε όταν η σοκολάτα πήξει.