Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
  2. Προσθέτουμε το λάδι, το γάλα και ανακατεύουμε.
  3. Βάζουμε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και δουλεύουμε να γίνει χυλός.
  4. Τον αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
  5. Απλώνουμε το 2/3 από το μείγμα σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί 26 εκατοστών.
  6. Στο μείγμα που κρατήσαμε ενσωματώνουμε το κακάο.
  7. Το βάζουμε στην φόρμα με την βοήθεια από ένα κουτάλι.
  8. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.
  9. Ελέγχουμε με μία οδοντογλυφίδα αν έχει ψηθεί το εσωτερικό.