Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Στο γάλα ενσωματώνουμε το νισεστέ, το αλεύρι, τους κρόκους.
  2. Τα σουρώνουμε σε ένα κατσαρολάκι και προσθέτουμε την στέβια.
  3. Ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά να γίνουν κρέμα.
  4. Όταν είναι έτοιμη την αρωματίζουμε με τις βανίλιες και το βούτυρο.
  5. Κάνουμε μία στρώση από κράκερς σε ταψί 35×23 εκατοστά.
  6. Απλώνουμε την μισή ζεστή κρέμα και σκεπάζουμε με κράκρες.
  7. Απλώνουμε την υπόλοιπη κρέμα και καλύπτουμε με μεμβράνη.
  8. Βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες.
  9. Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί.
  10. Την απλώνουμε πάνω από το γλυκό και διακοσμούμε με σπασμένα κράκερς.