Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη στο χλιαρό νερό.
  2. Ρίχνουμε περίπου το μισό αλεύρι για όλες τις χρήσεις και ανακατεύουμε.
  3. Βάζουμε το αλάτι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  4. Ενσωματώνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι που να γίνει ζύμη.
  5. Την σκεπάζουμε σε λαδωμένο τηγάνι 26 εκατοστών και την αφήνουμε για 1-1½
    ώρα να φουσκώσει.
  6. Όταν είναι έτοιμη την σκεπάζουμε με ένα καπάκι και ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά.
  7. Όταν πάρει χρώμα από την μία πλευρά την γυρίζουμε σε λαδωμένο ταψί.
  8. Σκεπάζουμε και την ψήνουμε μέχρι να ροδίσει.