Οδηγίες
0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν- Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη στο χλιαρό νερό.
- Ρίχνουμε περίπου το μισό αλεύρι για όλες τις χρήσεις και ανακατεύουμε.
- Βάζουμε το αλάτι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
- Ενσωματώνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι που να γίνει ζύμη.
- Την σκεπάζουμε σε λαδωμένο τηγάνι 26 εκατοστών και την αφήνουμε για 1-1½
ώρα να φουσκώσει. - Όταν είναι έτοιμη την σκεπάζουμε με ένα καπάκι και ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά.
- Όταν πάρει χρώμα από την μία πλευρά την γυρίζουμε σε λαδωμένο ταψί.
- Σκεπάζουμε και την ψήνουμε μέχρι να ροδίσει.
Πρόσφατα σχόλια