Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Αναμειγνύουμε το γάλα με την ζάχαρη, τι αλεύρι και το νισεστέ.
  2. Τα σουρώνουμε σε ένα κατσαρολάκι και τα ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά να γίνουν κρέμα.
  3. Όταν είναι έτοιμη την κατεβάζουμε και προσθέτουμε το βούτυρο και τις βανίλιες.
  4. Χτυπάμε τα αυγά και την ζάχαρη να αφρατέψουν.
  5. Βάζουμε το γάλα, το σπορέλαιο και ανακατεύουμε.
  6. Προσθέτουμε το αλεύρι, το κακάο, το μπέϊκιν και δουλεύουμε να γίνουν ζύμη.
  7. Την απλώνουμε σε βουτυρωμένη φόρμα 26 εκατοστών.
  8. Με προσοχή ρίχνουμε την χλιαρή κρέμα στο κέντρο της ζύμης.
  9. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς και όταν το κέικ κάνει κρούστα ελέγχουμε με μία οδοντογλυφίδα στο πλάι αν είναι έτοιμο.
  10. Σερβίρουμε όταν κρυώσει και η κρέμα σταθεροποιηθεί.