Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
  2. Προσθέτουμε την μαργαρίνη που είναι σε θαρμοκρασία δωματίου και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  3. Βάζουμε το γάλα, το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, την κανέλα, το γαρίφαλο, τις βανίλιες και δουλεύουμε να γίνουν ζύμη.
  4. Ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα και στεγνά μήλα.
  5. Ανακατεύουμε με την βοήθεια μίας μαρίζ και απλώνουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα για κέικ.
  6. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσει και ελέγχουμε αν είναι ψημένο το εσωτερικό με την βοήθεια από ένα ξυλάκι για σουβλάκι.
  7. Σερβίρουμε όταν κρυώσει μαζί με άχνη.