Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Σε βραστό νερό βάζουμε αρκετό αλάτι, λίγο λάδι και βράζουμε τα μακαρόνια.
  2. Σε καυτό ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
  3. Όταν γίνει διάφανο βάζουμε τον κιμά (εμείς χρησιμοποιήσαμε μοσχαρίσιο) και σοτάρουμε μέχρι να χάσει τα υγρά του.
  4. Βάζουμε το κρασί και αφήνουμε για 10 λεπτά.
  5. Ρίχνουμε τη σάλτσα, ρίγανη, θυμάρι, πάπρικα, δυόσμο, μαϊντανό, πιπέρι και αλάτι.
  6. Μαγειρεύουμε μέχρι που να δέσει η σάλτσα.
  7. Στα μακαρόνια βάζουμε λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και ανακατεύουμε.
  8. Χτυπάμε τα αυγά με λίγο αλάτι και πιπέρι.
  9. Ενσωματώνουμε το στραγγιστό γιαούρτι και την μαγιονέζα.
  10. Λαδώνουμε ταψί 41×35 εκατοστών και απλώνουμε τα μισά μακαρόνια.
  11. Βάζουμε τον κιμά και από πάνω τριμμένο κίτρινο τυρί.
  12. Καλύπτουμε με τα υπόλοιπα μακαρόνια και περιχύνουμε το μείγμα με το γιαούρτι.
  13. Απλώνουμε τριμμένο κίτρινο τυρί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.