Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη στο χλιαρό γάλα.
  2. Προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε.
  3. Βάζουμε 5 κουταλιές αλεύρι, το λιωμένο βούτυρο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  4. Βάζουμε λίγο αλεύρι, αλάτι και ενσωματώνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι που να γίνει ζύμη.
  5. Την σκεπάζουμε με μεμβράνη και την αφήνουμε για 30 λεπτά να ξεκουραστεί.
  6. Όταν είναι έτοιμη την πλάθουμε ελαφρώς και την ανοίγουμε σε φύλλο.
  7. Με την βοήθεια ενός κουπ πατ κόβουμε σε μικρότερα φύλλα.
  8. Τοποθετούμε στο κέντρο Φέτα και κλείνουμε με την βοήθεια μιας οδοντογλυφίδας.
  9. Τα βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και τα αλείφουμε κρόκο αυγού
  10. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
  11. Αφαιρούμε τις οδοντογλυφίδες πριν σερβίρουμε.