Το βίντεο είναι σε συνεργασία με την Dodoni S.A. (https://www.dodoni.eu/)

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Θρυμματίζουμε τα γκοφρετάκια και τα μπισκότα.
  2. Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο ΔΩΔΩΝΗ αγελάδος και ανακατεύουμε.
  3. Τα απλώνουμε σε αποσπώμενη φόρμα 26 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
  4. Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
  5. Ενσωματώνουμε το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό κλασικό και την πραλίνα φουντουκιού.
  6. Απλώνουμε την κρέμα πάνω από την βάση και βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
  7. Σε μπαεν μαρί λιώνουμε την σοκολάτα μαζί με το φρέσκο γάλα ΔΩΔΩΝΗ.
  8. Όταν λιώσει κατεβάζουμε από την φωτιά και ενσωματώνουμε τα χοντροκομμένα φουντούκια.
  9. Απλώνουμε την σοκολάτα πάνω στην πάστα και βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
  10. Προαιρετικά διακοσμούμε με ροζέτες από την κρέμα που έχουμε κρατήσει και σοκολατάκια.