Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
ΓλυκάΣνακ

Επιδόρπιο γιαουρτιού με κομπόστα ροδάκινο

1 Mins read

Επιδόρπιο γιαουρτιού με κομπόστα ροδάκινο

mitsa

Υλικά

  • 1 κουτί έτοιμη σαντιγί

  • 200 γρ. άχνη (½ πακέτο)

  • 2 κομπόστες (κανονικό μέγεθος)

  • 2 στραγγιστά γιαούρτια

Οδηγίες

1
Χτυπάμε την έτοιμη σαντιγί να αφρατέψει και προσθέτουμε την άχνη. Αναμειγνύουμε καλά και ρίχνουμε τα γιαούρτια.
2
Ανακατεύουμε ελαφρώς και προσθέτουμε 2 κουταλιές από το σιρόπι της κομπόστας.
3
Προσθέτουμε τα φρούτα από τις κομπόστες στραγγισμένα και κομμένα σε κομμάτια.
4
Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και σερβίρουμε κρύα. Αν θέλουμε διακοσμούμε με κομμάτια φρούτων.