Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Φέτα ψητή στο φούρνο με μέλι

mitsa

Υλικά

  • Φύλλα κρούστας

  • Φέτα

  • 1 αυγό

  • 75 ml ανθρακούχο νερό

  • 50 ml γάλα

  • 50 ml σπορέλαιο

  • ½ κουταλάκι μπέικιν

  • Μέλι

Οδηγίες

1
Αναμειγνύουμε την σόδα με το σπορέλαιο, το γάλα, το αυγό και το μπέικιν.
2
Παίρνουμε 3 φύλλα μαζί και αλείφουμε μείγμα.
3
Τα χωρίζουμε στην μέση και στην μία άκρη τοποθετούμε ένα κομμάτι Φέτα.
4
Τυλίγουμε σε φακελάκι και τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
5
Αλείφουμε με το μείγμα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
6
Σερβίρουμε με μέλι και σουσάμι.