Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Βράζουμε τις πατάτες, τις ξεφλουδίζουμε και τις περνάμε από τον τρίφτη.
  2. Στις πατάτες προσθέτουμε το πολύ ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το μαϊντανό, την μουστάρδα, αλάτι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
  3. Πλέκουμε τις φέτες το μπέικον σε ένα αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι (η διαδικασία υπάρχει αναλυτικά στο video) και τις βάζουμε να ψηθούν.
  4. Όταν αρχίσει να παίρνει χρώμα καλύπτουμε όλη την επιφάνεια με τυρί.
  5. Όταν λιώσει καλύπτουμε την μισή επιφάνεια με το μείγμα της πατάτας και σκεπάζουμε με το υπόλοιπο μπέικον.
  6. Το αποσύρουμε από την φωτιά και στο ίδιο τηγάνι ετοιμάζουμε το αυγό μάτι.
  7. Όταν είναι έτοιμο το βάζουμε πάνω από την φωλιά με το μπέικον.