Οδηγίες
0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν- Βράζουμε τις πατάτες, τις ξεφλουδίζουμε και τις περνάμε από τον τρίφτη.
- Στις πατάτες προσθέτουμε το πολύ ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το μαϊντανό, την μουστάρδα, αλάτι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Πλέκουμε τις φέτες το μπέικον σε ένα αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι (η διαδικασία υπάρχει αναλυτικά στο video) και τις βάζουμε να ψηθούν.
- Όταν αρχίσει να παίρνει χρώμα καλύπτουμε όλη την επιφάνεια με τυρί.
- Όταν λιώσει καλύπτουμε την μισή επιφάνεια με το μείγμα της πατάτας και σκεπάζουμε με το υπόλοιπο μπέικον.
- Το αποσύρουμε από την φωτιά και στο ίδιο τηγάνι ετοιμάζουμε το αυγό μάτι.
- Όταν είναι έτοιμο το βάζουμε πάνω από την φωλιά με το μπέικον.
Πρόσφατα σχόλια