Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Κόβουμε την μία άκρη από τις φέτες ψωμί.
  2. Χτυπάμε τα αυγά με το αλάτι, το πιπέρι και ενσωματώνουμε το γάλα.
  3. Αλείφουμε την μία πλευρά από τις φέτες με λίγο βούτυρο και τις τοποθετούμε σε φόρμα 26 cm που έχουμε καλύψει με αντικολλητικό χαρτί.
  4. Στις πτυχώσεις που δημιουργούνται βάζουμε μία φέτα από ντομάτα και παριζάκι.
  5. Στο κέντρο βάζουμε τις ψιλοκομμένες άκρες μαζί με ψιλοκομμένη ντομάτα και πάριζα.
  6. Από πάνω απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα με τα αυγά και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 30 λεπτά.
  7. Μόλις το βγάλουμε από τον φούρνο απλώνουμε το κίτρινο τυρί και το βάζουμε για ακόμα 5 λεπτά στον φούρνο.
  8. Σερβίρουμε όσο είναι ζεστό μαζί με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.