Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Βάζουμε ένα μπολ στο ψυγείο για 2-3 ώρες.
  2. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και χτυπάμε να γίνει σαντιγί.
  3. Ενσωματώνουμε τις βανίλιες και το κρύο ζαχαρούχο γάλα.
  4. Βάζουμε την σαντιγί σε ένα κορνέ.
  5. Παίρνουμε ένα μπισκότο ως βάση και τοποθετούμε αρκετή σαντιγί.
  6. Δημιουργούμε μία κοιλότητα στην μέση με ένα κουτάλι και την γεμίζουμε με μαρμελάδα.
  7. Καλύπτουμε με σαντιγί και ακόμα ένα μπισκότο να γίνουν σάντουιτς.
  8. Τα βάζουμε στην κατάψυξη για 3-4 ώρες.
  9. Λιώνουμε την σοκολάτα μαζί με το λάδι σε μπεν μαρί.
  10. Βουτάμε τα παγωτά μέχρι την μέση και τα αφήνουμε να κρυώσουν σε αντκολλητικό χαρτί.