Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Γιαουρτογλυκό χωρίς ζάχαρη (lila pause)
mitsa
Υλικά
300 γρ πτι μπερ χωρίς ζάχαρη
150 γρ βούτυρο
1 ζελέ φράουλα χωρίς ζάχαρη
150 ml νερό+150 ml νερό
200 ml κρέμα γάλακτος
200 γρ γιαούρτι
300 γρ πραλίνα φουντουκιού με στέβια
200 ml κρέμα γάλακτος
200 γρ γιαούρτι
150 γρ μαρμελάδα φράουλα χωρίς ζάχαρη
Οδηγίες
1
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα, τα δουλεύουμε με το λιωμένο βούτυρο και τα απλώνουμε σε φόρμα 26 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
2
Διαλύουμε το ζελέ σε 150 ml καυτό νερό.
3
Προσθέτουμε 150 ml κρύο νερό και ανακατεύουμε.
4
Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
5
Ενσωματώνουμε το στραγγιστό γιαούρτι.
6
Βάζουμε την πραλίνα φουντουκιού με στέβια και ανακατεύουμε.
7
Απλώνουμε την μους πάνω από τα μπισκότα.
8
Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
9
Ενσωματώνουμε το στραγγιστό γιαούρτι.
10
Ρίχνουμε λίγο λίγο το κρύο ζελέ και δουλεύουμε.
11
Προσθέτουμε την μαρμελάδα και ανακατεύουμε.
12
Απλώνουμε την κρέμα, σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 6 ώρες.
13
Προαιρετικά σερβίρουμε με τρίμματα από σοκολάτα με στέβια.