Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Γιαουρτογλυκό χωρίς ζάχαρη (lila pause)

mitsa

Υλικά

  • 300 γρ πτι μπερ χωρίς ζάχαρη

  • 150 γρ βούτυρο

  • 1 ζελέ φράουλα χωρίς ζάχαρη

  • 150 ml νερό+150 ml νερό

  • 200 ml κρέμα γάλακτος

  • 200 γρ γιαούρτι

  • 300 γρ πραλίνα φουντουκιού με στέβια

  • 200 ml κρέμα γάλακτος

  • 200 γρ γιαούρτι

  • 150 γρ μαρμελάδα φράουλα χωρίς ζάχαρη

Οδηγίες

1
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα, τα δουλεύουμε με το λιωμένο βούτυρο και τα απλώνουμε σε φόρμα 26 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
2
Διαλύουμε το ζελέ σε 150 ml καυτό νερό.
3
Προσθέτουμε 150 ml κρύο νερό και ανακατεύουμε.
4
Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
5
Ενσωματώνουμε το στραγγιστό γιαούρτι.
6
Βάζουμε την πραλίνα φουντουκιού με στέβια και ανακατεύουμε.
7
Απλώνουμε την μους πάνω από τα μπισκότα.
8
Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
9
Ενσωματώνουμε το στραγγιστό γιαούρτι.
10
Ρίχνουμε λίγο λίγο το κρύο ζελέ και δουλεύουμε.
11
Προσθέτουμε την μαρμελάδα και ανακατεύουμε.
12
Απλώνουμε την κρέμα, σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 6 ώρες.
13
Προαιρετικά σερβίρουμε με τρίμματα από σοκολάτα με στέβια.