Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Καθαρίζουμε τις μελιτζάνες όπως σας δείχνουμε και τις χαράζουμε στην μέση.
  2. Τις βάζουμε σε νερό με αρκετό αλάτι και τις αφήνουμε για 1 ώρα.
  3. Όταν είναι έτοιμες τις ξεπλένουμε και τις στεγνώνουμε.
  4. Τις τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και πασπαλίζουμε με αλάτι και ελαιόλαδο.
  5. Τις ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι που να μαλακώσουν.
  6. Όταν κρυώσουν τις βάζουμε σε σακουλάκι για τρόφημα και αφαιρούμε τον αέρα με ένα καλαμάκι.
  7. Τις κλείνουμε με προσοχή και τις αποθηκεύουμε στην κατάψυξη.
  8. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε έτοιμες μελιτζάνες για φαγητό όλο τον χρόνο.