Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Βάζουμε να βράσουν το νερό με την ζάχαρη.
  2. Αφήνουμε για 5 λεπτά από την στιγμή που θα αρχίσουν να κοχλάζουν.
  3. Κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες τον χυμό λεμονιού και το μέλι.
  4. Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη.
  5. Προσθέτουμε το σπορέλαιο, το γάλα, το γιαούρτι, το μπέικιν και ανακατεύουμε.
  6. Κόβουμε τα φύλλα στην μέση και χωρίς να τα πατάμε τα κάνουμε μπαλάκια.
  7. Τα βάζουμε σε φόρμα 26 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
  8. Απλώνουμε το μείγμα με το γιαούρτι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
  9. Όσο το γλυκό είναι καυτό σιροπιάζουμε με κρύο σιρόπι.
  10. Σερβίρουμε με αμύγδαλα φιλέ και γλυκό κεράσι.