Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Χτυπάμε τα αυγά μαζί με λίγο αλάτι.
  2. Προσθέτουμε το γιαούρτι, το λάδι, το μέλι και ανακατεύουμε.
  3. Στον χυμό πορτοκαλιού ρίχνουμε την σόδα και ανακατεύουμε να αφρίσουν.
  4. Τα βάζουμε στο μείγμα και δουλεύουμε.
  5. Αρωματίζουμε με την κανέλα και το ξύσμα πορτοκαλιού.
  6. Ενσωματώνουμε το καλαμποκάλευρο και το μπέικιν.
  7. Προσθέτουμε τις σταφίδες, τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε.
  8. Απλώνουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί 35×23 εκατοστά.
  9. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.